nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Calmit-Duna Maraton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Calmit-Duna Maraton
Idén öt európai országon túl már más kontinensről is volt nevező, bízunk benne, hogy a rendezvény dinamikus fejlődése továbbra is fennmarad.

Calmit-Duna Maraton  -  cikk. klikk!

Amatőr felvétel

FOTÓK: Szabó Ildikó

Ötödik alkalommal rendeztük meg Karva és Lábatlan közötti maratoni futóversenyt és kerékpártúrát, ami főszponzorunk után a Calmit-Duna nevet vette fel. A 626 fő nevező Esztergomon keresztül jutott vissza a Gerenday kertbe.A maraton kísérőrendezvénye a Lábatlan-Visegrád hajótúra volt, ami óriási érdeklődés mellett ugyancsak teltházzal üzemelt, a helyek négy nap alatt elfogytak.
A maratoni versenyzők a Gerenday kertben melegételt és emlékérmet kaptak, itt kerültek kiállításra a forma 1-es autógumikból készül nagy méretű játékok is, melyek gyorsan a gyerekek kedvencei lettek.

Gyülekeznek a versenyzők , 20 perc múlva rajt

Köszönjük támogatóink segítségét és a csaknem 60 fő önkéntes egész napi munkáját. Az Esztergomi Rendőrkapitányság, a szlovák rendőrség, a megyei polgárőrség, az Arany János Általános Iskola és a hivatali dolgozók munkája megalapozta a sikeres lebonyolítást.

A Duna Maraton szponzori bevételekből és a nevezési díjakból, önkormányzati támogatás nélkül működő rendezvény, melynek célja, hogy Lábatlan és Karva turisztikai és kivételes természeti értékeit népszerűsítse. Idén öt európai országon túl már más kontinensről is volt nevező, bízunk benne, hogy a rendezvény dinamikus fejlődése továbbra is fennmarad.

Helyreigazítás: Pálmai Gergő és Major Tamás kiemelkedő teljesítményt nyújtva kategóriájukat megnyerve elsőként jutott célba a két fős váltók között. Adminisztrációs szervezői hiba folytán a kategória helyezettjeit tévesen hirdettük ki. A két kiváló és sportszerű versenyzőtől ezúton is elnézést kérünk.[ 2014.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-