nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Calmit-Duna Maraton és Kerékpártúra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Calmit-Duna Maraton és Kerékpártúra
A versenyzők száma minden évben duplázódott, így a korábbi csónakok helyett már 150 és egy 80 fős nagy méretű Mahart hajó biztosítja az átkelést.

Nincs Határ!


A Duna (Karva-Lábatlan) maratoni futóverseny és kerékpáros túra


Karva a Duna szlovákiai oldalán, Lábatlan vele szemben a magyar oldalon fekvő testvér-települések.
A nevezők a magyarországi Lábatlan Város iskolájában vehetik át a rajtcsomagot, majd–egyedülálló módon– a 2013-ban átadott hajóállomás hajóival jutnak a szlovákiai Karván lévő rajthelyre.
Minden előnevező ingyen egyedi logózott pólót, étkezési jegyet, kisebb értékű ajándéktárgyakat vehet át a regisztrációnál. A dunai hajózás a résztvevőknek ingyenes.


A versenyzők száma eddig minden évben duplázódott, így a korábbi csónakok helyett már 150 és egy 80 fős nagy méretű Mahart hajó biztosítja a vízi átkelést.

Az résztvevők a királyváros, Esztergom érintésével a Duna-parton teszik meg a verseny távját és jutnak vissza Lábatlanra. Az útvonalat a szlovák és a magyar rendőrség, valamint a polgárőrség biztosítja, magyar oldalon az utolsó 15 km-en kerékpárút áll rendelkezésre. A futóknak 5 km-enként, a kerékpárosoknak féltávon Esztergomban frissítőpontokat helyeztünk el.

A lábatlani Gerenday arborétum biztosít helyszínt az eredményhirdetésnek. Minden célba érkező egyedi emlékérmet vehet át, a legjobb futók a meghirdetett korcsoportok szerint serleget, illetve érmeket kapnak. Az arborétumban felállított rendezvénysátorban lehetőség van a résztvevőknek készült melegétel elfogyasztására.
Várunk téged is.

További infó: http://maraton.labatlan.hu

A verseny főszponzora a Calmit Hungária Kft.


[ 2014.08.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek