nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Ceglédi judós eredmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ceglédi judós eredmények

Szombaton Cegléden a Serdülő A korcsoport Országos Bajnokságán vettünk részt.
A még diák korcsoportú Hédai Melánia valósággal leiskolázta a két évvel idősebb ellenfeleit. Első mérkőzésén a leányvári Dobosi Szabina 25 másodpercig állta a rohamokat, azután egy szép boka söprés után leszorította. A döntőbe jutásért az Elsner Judo Klub versenyzője, Korányi, 1 perc 25 mp után leszorítással kapott ki. A döntő mindössze 15 másodpercig tartott, a domaszéki Koszót csípő dobással ipponra dobta, így első lett.
A lányoknál Hédai Mónika 5., Balogh Orsolya 7. lett.
A fiúknál Nagy Márk, a KSC-s Szabót és Gyomai Pintért ipponnal verve jutott a döntőbe. Itt Egervári Szabóval találkozott, sajnos a bírók sajátságos felfogásban vezették a mérkőzést, így fordított ítélet született, ezért Márk 2. lett.
Khéner Balázs két szép győzelemmel kezdett, majd a döntőbe jutásért kikapott, így a vigaszágon folytathatta a küzdelmet a harmadik helyért. Ezt egy szép ipponnal hozta, így 3. lett.
A Magyar Bajnokságokat jövő héten folytatjuk.[ 2006.10.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-