nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Cipősdoboznyi jótékonyság oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Cipősdoboznyi jótékonyság
Árva és rászoruló gyermekek kapják meg a "Tízezer gyermek karácsonya" elnevezésű jótékonysági akció során összegyűlt ajándékokat.

Elindult az idei cipősdoboz jótékonysági akció

Térségünkben is leadhatjuk az árva és rászoruló gyerekeknek szánt cipősdoboznyi ajándékokat. A Baptista Szeretetszolgálat idén ötödször hirdette meg a Tízezer gyermek karácsonya elnevezésű akcióját. Ennek keretében a könyvet, játékot vagy tisztálkodószereket tartalmazó csomagjainkat december 16-ig adhatjuk le.

Térségünkben Esztergomban a Mikszáth Kálmán út 36-ban, Nyergesújfalun pedig a Térségi közösségi házban. A szervezők idén először csak új, illetve újszerű ajándékokat várnak.

Forrás: www.kekduna.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=121323


[ 2008.11.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-