nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Civil Szervezetek Fóruma oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Civil Szervezetek Fóruma

2005. október 18-án a Gerenday Közösségi házban 15 civil szervezet részvételével lezajlott civil kerekasztal megbeszélés során az önkéntes közösségek röviden ismertették tevékenységüket, céljaikat, feladataikat, majd a település közösségeinek fejlesztési lehetőségeiről hangzott el beszámoló. Az összejövetel célja a civil szervezetek és az önkormányzat közötti kommunikáció, a civil kezdeményezések elősegítése. A fórumról készült jegyzőkönyv az alábbiakban olvasható. Jegyzőkönyv


[ 2005.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek