nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Csák Albert az új edző oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Csák Albert az új edző
Új edzővel, alakuló kerettel készül a megyei I. osztályú bajnokság tavaszi fordulóira a Lábatlani Egyetértés SE.labdarúgó szakosztálya

Lábatlan Csák Albert személyében új edzője van a megyei I. osztályban szereplő lábatlani focicsapatnak. Lovas Gábor lett a szakosztályvezető. A játékoskeret február 20-ig még alakul.

Fischer Lászlót a B-licences edzői képesítéssel rendelkező tatai Csák Albert (51), a Tatai HAC korábbi utánpótlás edzője váltotta a kispadon. Mezei Ferenc helyett Lovas Gábor (40), a helyi mészüzem, a Calmit Hungária Kft. raktárosa lett a szakosztályvezető. Mindkét előd saját elhatározásából köszönt el az egyesület focistától. Az első csapat kerete még alakulóban van. Van, aki a visszavonulás gondolatával foglalkozik, érkezőket is vár a gárda. Az átigazolási időszak február 20-ig tart. Amatőr labdarúgó szabadon igazolhat, ha nincs érvényes amatőr sportszerződése. A sportszerződést aláírt labdarúgó csak az érintett két klub megállapodása alapján igazolható, a megállapodást az átadó klub átigazolási díj megfizetéséhez kötheti. Szerződéseket legalább egy évre, legfeljebb öt évre lehet kötni - 18 év alatti labdarúgók esetében maximum három évre. A szerződés lejáratának átigazolási időszakra kell esnie, jelenleg a legésszerűbb két dátum a december 31. illetve a június 30. A lábatlaniak jól szerepeltek az őszi szezonban. A tavaszi folytatást a 4. helyről várják 9 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség után, 28 lőtt góljukra 20 válasz érkezett.

Az alapozást már három hete elkezdték. A sporttelepen, illetve az Arany János iskola Hősök téri épületének tornacsarnokában készülnek. Edzőmeccsen kétgólos verséget szenvedtek Budafokon az NB II-es Tököl ellen úgy, hogy a 60. percig nem esett gól. A továbbiakban többek közt a Dunaszentmiklóssal oda-vissza is játszik a csapat. A felkészülés során Csák Albert edzőnek arra is meg kell találnia a megoldást, hogy a tavaszi szezonban kevesebb mutogatásra bíztassák a játékosok a játékvezetőket. Az őszi szezonban ugyanis meglehetősen sok lap - öt piros és negyven sárga - színezte a csapat teljesítményét.

forrás: 24 óra


[ 2009.02.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek