nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Családbarát Önkormányzat 2015 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Családbarát Önkormányzat 2015
A Népesedés Világnaphoz kötődve Lábatlan Város Önkormányzata 2015. július. 11-én átvette a „CSALÁDBARÁT ÖNKORMÁNYZAT 2015.” megtisztelő díját

LÁBATLAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ELNYERTE A „CSALÁDBARÁT ÖNKORMÁNYZAT 2015.” DÍJÁT!

A Népesedés Világnaphoz kötődve Lábatlan Város Önkormányzata, ezen a napon 2015. július. 11-én, Budapesten ünnepélyes keretek között a MOM kulturális Központ Kupolatermében megtartott ünnepségén, Önkormányzatunk polgármestere Dinnyés István úr a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnök asszonyától átvette a „CSALÁDBARÁT ÖNKORMÁNYZAT 2015.” megtisztelő díját, oklevelét.
Az ünnepségen köszöntőt mondott Fűrész Tünde, család és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, Székely Hajnalka, a NOE elnöke és Pokorni Zoltán, XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat polgármestere.
Lábatlan Város Önkormányzata a bérlakások és fecskelakások építéséért, a helyi termelői piac létrehozásáért, a termőföld és a gazdálkodást népszerűsítő programjáért, városunkban a gyermekek részére az új játszóterekért, a Gyermeknap programszervezéséért, a felsőoktatásban tanuló 26 lábatlani diák támogatásáért a Bursa Hungarica ösztöndíj támogatásával, a családbarát intézményi működés kialakításáért, az óvodák fejlesztéséért vehette át 2015-ben a megtisztelő díjat.
A díjátadó ünnepségre a polgármester urat a Lábatlani Nagycsaládosok Egyesületének vezetői is elkísérték. Lábatlan város családjainak nagyon fontos az a település, ahol mindennapjaikat élik, ahol jól érzik magunkat. Fontos, hogy a családok biztonságban élhessenek, merjenek gyermeket-gyermekeket vállalni.
Lábatlan Város Önkormányzatának tevékenységében, feladataiban benne van minden olyan szándék, ami értékeli a gyerekeket nevelő családokat, érdemi lépéseket is kész megtenni a település adottságaihoz és lehetőségeihez mérten.


Sterczer Lívia
Lábatlani Nagycsaládosok Egyesülete

[ 2015.07.13. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-