nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Csalók jártak a városban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Csalók jártak a városban
Kedden pénzváltós trükkel csaltak ki pénzt idős emberektől, az elkövető az E.ON munkatársának adta ki magát.

Kedden, szeptember 22-én  Lábatlanon  egy 91 éves férfitól 7000 forintot csaltak ki pénzváltós trükkel. Az elkövető az EON munkatársának mondta magát és a villanyórát akarta leolvasni, majd közölte, hogy a bácsinak az óra állása szerint 10 000 forint túlfizetése van, melyet a helyszínen visszaad, ha felváltja 20 000 forintos bankjegyét. Az idős férfi térült-fordult, majd hozta a 10 000 forintost. Ezt a tolvaj gyorsan zsebre vágta, majd egy 1000 forintost felmutatva közölte a bácsival, hogy elnézte a bankót. Amit adott nem 10 000-es volt, hanem csak egy ezres. Kétszer játszotta el ezt a trükköt, majd távozott. Az idős férfi később gyanakodni kezdett, ezért felhívta a szolgáltatót, ahol közölték vele: az utóbbi napokban a környéken nem járt villanyóra-leolvasó.

forrás: kemma.hu


[ 2009.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek