nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Császáron a kórus oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Császáron a kórus
2011. október 2-án, vasárnap délelőtt a császári református templomban szolgált a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus.

A HALASI ISTVÁN REFORMÁTUS IFJÚSÁGI KÓRUS FELLÉPÉSE CSÁSZÁRON

2011. október 2-án, vasárnap délelőtt a császári református templomban szolgált a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus. A császáriak meghívásának nagy örömmel tettünk eleget, hiszen 1 éves múltunk alatt már több ízben megtapasztaltuk a baráti, szerető közösség és a bíztató szavak erejét.
Juhász Róbert császári Nagytiszteletű Úr az idén tavasszal Mocsán megtartott egyházmegyei énekkari találkozón figyelt fel kórusunkra, és már akkor elhatározta, hogy adandó alkalommal vendégszolgálatra hív bennünket. Ez a szép alkalom és lehetőség október első vasárnapján valósulhatott meg, mindannyiónk nagy örömére.
Az általam tartott Igehirdetés után került sor a kórus szolgálatára. Mindannyian úgy éreztük, hogy énekünk szívből és lelkesen szólt az ott összegyűlt császári és lábatlani hallgatóságnak.
A szereplés után a császári gyülekezet finom ebédre hívott meg minket, amit ezúttal is köszönünk. Úgyszintén köszönettel tartozunk Teller Péternek és Szatai Lászlónak utazásunk biztosításáért.
Köszönjük mindenkinek a dicsérő, buzdító szavakat és reméljük, hogy az Úr Isten segítségével még sok-sok hasonló alkalom adódik e lelkes kis kórus szolgálatára.

Darányiné Csonka Valéria

[ 2011.10.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-