nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Csere-bere palánta börze oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Csere-bere palánta börze
Mindenkinek lehetősége lesz a börzén az évek alatt összegyűjtött, megőrzött, jó minőségű, értékes tulajdonságokkal rendelkező vetőmagotelcserélni.

CSERE-BERE MAG ÉS PALÁNTA BÖRZE

2012. április 14, szombat 9:00 - 12:00
Április 14-én 9:00 és 12:00 között, a Kamberekben, a Teller-pince előtti téren.

Lehetősége van mindenkinek az évek alatt összegyűjtött, megőrzött, jó minőségű, értékes tulajdonságokkal rendelkező magjait elcserélni. Lehet hozni mindenféle magot (dísz növény, kúltúrnövény, ritkaságok, virágok, palánták, gyümölcsfa, cserje, dísz cserjék, gyógynövény vagy akinek amilye van). Egyéni alku lehetőségekre is van mód.

Célunk a sajátos, területhez alkalmazkodott, életképes táj és fajta azonos növények megőrzése és átmentése, újrateremtése.

A Kamberek Lábatlan egyik legszebb, legrégebbi és legrendezettebb pincesora, ezért az ide látogatóktól elvárjuk a megfelelő tiszteletet. Kérünk mindenkit, hogy a területet csendesen látogassa, kerülje az autó használatát és a saját szemetét mindenkinek magának kell elvinnie.

Eső esetén is megtartjuk, mert van fedett terület.

Vendégeink együttműködését köszönjük!
Érdeklődni lehet:

Teller Péter +36-30/2378754
Könyvesné Nyitrai Erika +36-30/4419412
Könyves István +36-30/5201793

www.addmagad.hu
Ebben az évben még két ilyen program lesz: nyáron és ősszel gyümölcs és zöldség csere.


[ 2012.04.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-