nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Csökkenő kapacitás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Csökkenő kapacitás
A Zoltek Rt. szerdán déltől a korábbi mennyiség negyedére csökkenti a szénszál előállítását nyergesújfalui üzemében

A 950 főt foglalkoztató Zoltek Rt. szerdán déltől a korábbi mennyiség negyedére csökkenti a szénszál előállítását nyergesújfalui üzemében - közölte a vállalat vezérigazgatója. Horváth Sándor elmondta: a folyamatos üzemben termelő gyárban több napig tart a berendezések szakszerű leállítása. A Zoltek Co. a texasi üzeme mellett a világ legnagyobb szénszálgyártó bázisát alakította ki a Komárom-Esztergom megyei településen. A terméket a repülőgépiparban, a sportszer- és a gépkocsigyártásban, valamint a szélerőművek lapátjainál használják.

(MTI)


[ 2009.01.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-