nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / CSOPA oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
CSOPA
Megérkezve Pestre a Csodák Palotájába (most új helyen található), csuklónkra megkaptuk a karszalagot – CSOPA, volt rajta a felirat
A gyerekek már várták, és a felnőttek is örömmel mentek el a Darányiné Csonka Valéria lelkészasszony szervezte programra november 23-án, szombaton. A Gerecse dimbes-dombos lankáin kanyarogtunk, majd megérkezve Pestre a Csodák Palotájába (most új helyen található), csuklónkra megkaptuk a karszalagot – CSOPA, volt rajta a felirat, és a zöld szalag szabad bejárást adott. Mindenki lelkesen vetette bele magát a fizikába. Rájöttek, hogy remekül lehet szögletes kerekű autóval közlekedni, a körbe forgó térben azonban képtelenség egyenesen gurítani a labdát. Figyelték a folyadék görbülését, akadtak szép számmal, akik zenét csiholtak néhány műanyag rúdból. Kiderült, hogy fakírok lehetnek szöges ágyon, és a tükörlabirintusban szembe jöhettek önmagunkkal. Aki nem csak játékként élte meg a csodákat, az elolvashatta, a tudományos magyarázatokat az egymás mellett sorakozó izgalmas feladatok tömegében. Az Öveges teremben az elektromossággal ismerkedtek. Nem volt vállalkozó kedvükkel gond, mert azonnal jelentkeztek, hogy a kísérleteket részesei legyenek. Ide máskor is szívesen eljönnének! – volt a véleményük.
Aki még több élményre vágyott, az a Tropicarium megannyi termét is végig járta. Aligátorok, kedves majmocskák, szabadon repkedő trópusi madarak után, a hatalmas tengeri akvárium bűvöletébe kerültek. Ámulva nézték a cápákat, amint az íves üvegfal védelmében fejük felett elúsztak. Olyan érzés, mintha az óceán mélyén lettünk volna, és együtt úsznánk a ragadozókkal – mesélték izgatottan.
Köszönjük a szép napot, a sok élményt, a hittanos gyerekek nevében a lelkész asszonynak. Januárban egy újabb busszal indul a csapat, mert olyan sokan jelentkeztek, hogy ismét irány a CSOPA!
ÓZS

[ 2013.12.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-