nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Decemberben történt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Decemberben történt
Beszámoló a két ülés közötti eseményekről. November 24-én volt az előző testületi ülés
November 28-án a Polgárőrség évzáró ünnepségén Boda Csaba alpolgármester úr adta át az önkormányzat jutalmát Bárdos Zoltán által javasolt polgárőröknek.

November 29-én Advent első vasárnapján került átadásra a képviselőtestület által megítélt kitüntetések, Schmidt – Kovácsné Berta Andrea, Dudás Ádám és Dr. Lukácsy András részére.

December 1-jén Richárd Skene Úr tájékoztatott a Holcim szervezeti átalakulásáról, a jövőbeni tervekről.

December 4-én a Hétforrás Kft. Árkalkulációs Bizottsággal összevont taggyűlésén Dinnyés István képviselő úr vett részt. A taggyűlés által javasolt díjemelések a testületi ülés napirendje.

December 9-ig tartó egy hónapos próbaidőszak alatt két fő összesen négy alkalommal igényelte az Egészségházba történő betegszállítást. Mindkét igénybevevő elégedett volt az új szállítási rendszerrel. Az Egészségház-járat működtetése érdekében a közmeghallgatáson benyújtott levél valamennyi aláíróját levélben tájékoztattam az új betegszállítási rend kialakításának módjáról, feltételeiről és okáról. A továbbiakban a betegszállítási igényeket a Gyermekjóléti szolgálat térítésmentesen teljesíti a 461-091-es számon történt előzetes bejelentést követően.

December 10-én hivatalos értesítést kaptunk, hogy az „Épületenergetikai fejlesztések” pályázaton a két intézményünk részére – Arany János Iskola, Zengő Óvoda - 119.712.732.- Ft támogatást nyertünk.

December 11-én az AVE évzáró rendezvényén Dinnyés István képviselő úr vett részt.

December 12-én 22 óra 09 perckor közlekedett az utolsó személyvonat Almásfüzitő és Esztergom között. A Lábatlani vasútállomáson vonat búcsúztatót tartottak.

Tájékoztatom a Tisztelt képviselőket, hogy a hivatal 1 db mozgókonyha térítésmentes beszerzését kezdeményezte a civil szervezetek rendezvényeihez.

Lábatlan, 2009. december 10.

Török István
Polgármester

[ 2009.12.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek