nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Déva oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Déva
A Lábatlani Református Gyülekezet tagjai 2010. március 13-án az erdélyi Dévára látogatnak, a Dévai Szent Ferenc Gyermekotthonba.

F E L H Í V Á S !

A Lábatlani Református Gyülekezet tagjai 2010. március 13-án az erdélyi Dévára látogatnak, a Dévai Szent Ferenc Gyermekotthonba.
A gyermekotthont Böjte Csaba Ferences-rendi szerzetes alapította, 1992-ben. Ma már több, mint 1500 befogadott gyermekről gondoskodnak. Ezek az otthonok menedéket nyújtanak, visszaadják a reményt és az életbe vetett hitet. Sok gyermek, Csaba testvér jóvoltából találkozott először vezetékes vízzel, villannyal, fésűvel, meleg étellel és a szeretettel.

Az otthon lakóinak leginkább élelmiszerre lenne szükségük. Aki adományával támogatni tudná őket, kérjük jelezze Darányiné Valikának.
Az adományok leadhatók, 2010. március 12-ig, a Református Lelkészi Hivatalban. (Tel.: 06-30-446-2118)
Köszönettel: a Református Gyülekezet tagjai.

TÉGY MEG MINDEN JÓT, AMI TŐLED TELIK,
AMILYEN MÓDON CSAK TUDOD,
AMILYEN ESZKÖZZEL CSAK TUDOD,
AHOL CSAK TUDOD,
AMIVEL CSAK TUDOD,
AMEDDIG CSAK TUDOD.


[ 2010.02.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-