nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Díjugratás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Díjugratás
Komárom-Esztergom megyei díjugrató bajnokság döntő - Esztergom, Suzuki út. 2008. augusztus 23-24.

Rendezője: Komárom-Esztergom megyei Lovas szövetség és az Esztergomi Lovas S.E.

Részt vehetnek: azon egyesületek lovasai, amelyeknek székhelye Komárom-Esztergom megye területén van bejegyezve, tagdíjukat a megyei szövetségnek befizették, illetve a Díjugrató Szabályzat minden előírásának megfelelnek. A megyei bajnoki sorrendek a megyei bajnoki döntő két versenynapja során megrendezett bajnoki versenyszámok után alakulnak ki.

Megnyerhető bajnoki címek:

• Megyei kezdő ló bajnokság

• Megyei kezdő lovas bajnokság

• Megyei ifjúsági bajnokság (10-18 éves kor)

• Megyei felnőtt bajnokság

Bajnoki versenyszámok kiírása:

• Kezdő ló/kezdő lovas bajnokság – mindkét nap stílusverseny alapján (visszahívás nélkül), B1a/b,

• Ifjúsági bajnokság – mindkét nap B2, „A” szabály szerint, egyszeri összevetéssel,

• Felnőtt bajnokság – első nap: B3, hibaidős, második nap: A1, egyszeri összevetéssel.

Mind a négy bajnoki kategóriában a két nap során szerzett helyezési pontok alapján alakul ki a végső sorrend. Pontegyenlőség esetén a második napi jobb teljesítmény dönt. Egy lovas versenyszámonként maximum 3 lovat lovagolhat, de a bajnokság értékelésénél a ló mindkét napi eredménye alapján dőlnek el a bajnoki helyezések. Ifjúsági lovas indulhat a felnőtt bajnokságért is.

Díjazás: a bajnokság minden versenyszámában díjszalag és az 1-3 helyezett számára tárgyjutalom, a bajnoki helyezettek (1-3) részére érem és tárgyjutalom. A négy bajnoki ló részére takaró.

Pénzdíj: a megyei kezdő ló/lovas, ifjúsági döntőben pénzdíj nincs, a megyei felnőtt bajnokságban a Díjugrató szabályzat szerint, + a szponzorok által felajánlott pénzdíj kiosztása DSZ szerint.

Különdíj: BELDEX HUNGARY Kft felajánlása: 1 napos Balatoni vitorlázás. Staféta nyerő páros, A1 ifi és A1 felnőtt győztesnek.


[ 2008.08.23. - 2008.08.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-