nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Dübörög a közmunka program oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Dübörög a közmunka program
2011. július 1-től augusztus 31-ig zajlik az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás 9 településén a parlagfűirtás.

Dübörög a közmunka program a kistérségben!

2011. július 1-től augusztus 31-ig zajlik az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás 9 településén a parlagfűirtás. A Társulás 37 fővel végzi a parlagfű-mentesítést, melyre a Nemzetgazdasági Minisztérium országos közfoglalkoztatási programban keretében nyert 4.398.264,-Ft támogatást, amelyhez több mint 1 millió Ft saját forrást is biztosított.

Az esztergomi kistérségben összesen 108,586 ha-on folyik a kézi- és gépi parlagfű-mentesítés. A Társulás fontos feladatának tartja a 37 fő foglalkoztatása mellett a lakosság szemléletformálását is e témában, ezért 2011. augusztus 20-án a Süttőn megrendezésre kerülő Vigadalom keretén akciónap keretében népszerűsíti a parlagfű-mentesítés fontosságát. A Közmunka program vezetője Hummel Rudolf. Kapcsolat:30-968-9336

Forrás: www.egomkisterseg.hu


[ 2011.08.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-