nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Dudás Ádám díjat kapott oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Dudás Ádám díjat kapott
A lábatlani származású Dudás Ádám különdíjat kapott - jelenleg a Győri ETO NB II-ben szereplő csapatával készül

Európa-válogatottunknak az NB II-ben kell bizonyítania

A lábatlani származású Dudás Ádám, a Győri ETO labdarúgója is különdíjat kapott azon a gálán, amelyen Komárom-Esztergom megye legjobb sportolóit jutalmazták. Boldogságát beárnyékolta, hogy a Rába-partiak jelenleg az NB II-ben számítanak rá.

Dudás Ádám: Most ez a feladat, ezt kell megoldanom
- Mi volt az elmúlt év legkellemesebb emléke?
- Természetesen az U20-as világbajnokságon szerzett bronzérem. Sajnos, 2008-ban sérülés miatt nem lehetettem tagja a csehországi Európa-bajnokságon harmadik helyen végzett csapatnak. Több mint egy évet vett igénybe a teljes felépülésem. A hosszú kihagyásért kárpótolt az egyiptomi vb - mondta Dudás Ádám.

- Sokan láthatták a televízióban, illetve a fotókon, hogy Lábatlan feliratú pólóját mutatta országnak-világnak. Büszke a településre?
- Természetesen. Bármerre járok, magammal viszem. A győri meccseken is mindig felvettem a mezem alá. A jövőben is így lesz.

- Így lesz? Arról lehetett hallani a télen, hogy elhagyja Győrt.
- Úgy volt, hogy a szintén élvonalbeli Kecskeméthez igazolok, de nem sikerült megállapodnunk. Most a Győri ETO NB II-ben szereplő csapatával készülök.

- Úgy gondolom, egy Dudás Ádám szintű labdarúgónak, egy Európa-válogatott játékosnak nem az NB II-ben lenne a helye...
- Erre mit mondjak? Úgy érzem, a sérülésem miatti kihagyás után már kilencven százalékos állapotban vagyok, talán bizonyítottam is, hogy nagyobb feladatok megoldására is képes vagyok. Most ez a feladat, ezt kell megoldanom. Igyekszem bebizonyítani, hogy az NB I-ben a helyem.

K. L.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2010.03.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-