nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Dudás szívzűr után oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Dudás szívzűr után
Szívproblémája miatt kórházba került Dudás Ádám, a Győri ETO FC 21 éves labdarúgója.

A jövő héten már valószínűleg ismét edzhet a fiatal

Az U20-as válogatottal nemrég világbajnoki bronzérmet nyert játékosnak egy orvosi rutinellenőrzésnél lettek rosszak az eredményei. Panaszai ugyan egyáltalán nem voltak, de az EKG-vizsgálat után azonnal a kardiológiára irányították a fiatal futballistát. A vizsgálatok során szóba került az a lehetőség is, hogy Dudásnak abba kell hagynia a labdarúgást.

„Nagyon megijedtem, hiszen a normálistól enyhén eltérő EKG- eredmény után a szívultrahang és egy Sopronban elvégzett MR-vizsgálat sem mutatott egyértelmű eredményt" – mondta még kórházi ágyán Dudás Ádám, akit ezek után Győrben vizsgáltak tovább.

„Szerencsére az érfestéses, katéteres vizsgálat (ami az ilyen problémáknál a legpontosabb, leginformatívabb beavatkozás – a szerk.) kiderült, semmi bajom, teljesen egészséges vagyok. Nincs gond a szívemmel, az eltérést egy apróbb hullám okozhatta a korábbi vizsgálatoknál. Az orvosok szerint ugyanúgy futballozhatok, mint eddig, s már a jövő héten újra edzhetem – tette hozzá Dudás, aki a tavaszt a győri klub NB II-es keretében kezdte el.

Szeitz Tibor

Forrás: www.kisalfold.hu


[ 2010.04.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-