nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Duna-parti gereblye party oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Duna-parti gereblye party
Május 19-én végre megtarthattuk a korábbra tervezett, de elhalasztott,  Duna-part takarítási napunkat.
Május 19-én végre megtarthattuk a korábbra tervezett, de az idén még nem túl sokszor látott, ám akkor éppen rosszkor jött eső miatt elhalasztott Duna-part takarítási napunkat.
47-en szorgoskodtunk a parton, az egyesület felnőtt és ifjúsági tagjai és a kedves segítők. Terveinkhez híven újrafesthettük a padokat, újabb szemétgyűjtőket helyezhettünk ki, összegyűjthettük a szemetet, és elégethettük - persze az előzetesen megkért tűzgyújtási engedély intelmeit szem előtt tartva - a lehullott, összegereblyézett száraz ágakat.
Kihelyeztünk néhány táblát a Duna-part használat szabályairól, bár többen - valljuk meg sajnos tapasztalatból - azt mondták, hogy újabb céltáblái ezek a vandalizmusnak. Én bízom benne, hogy előbb-utóbb eredménye lesz a kitartó munkának, és nem csak a parton lesz rend, hanem a fejekben is. Addig is újabb szemétgyűjtő és újabb tábla. Bízom benne, hogy mindig lesz egy kis csapat, melynek tagjai összefognak környezetünkért.

Sujbert Levente

[ 2012.06.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-