nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Duplájára nőtt a munkanélküliek száma Süttőn oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Duplájára nőtt a munkanélküliek száma Süttőn
Segítség azonban, hogy az Eures hálózatnál már mindenki számán is elérhetők magyar nyelven az európai uniós országok állásajánlatai is.


Több, mint a duplájára nőtt a süttői regisztrált álláskeresők száma 2008. január és 2009. május között, 104 lakost regisztrált az elmúlt hónapokban a községből. Az ellátásban nem részesültek száma szintén kétszer annyi a településen ebben az időszakban.Segítség azonban, hogy az Eures hálózatnál már mindenki számán is elérhetők magyar nyelven az európai uniós országok állásajánlatai is, ezzel lehetőséget biztosítva az önálló álláskereséshez a regisztrált keresőknek, illetve a leépítésben várható érintetteknek.

forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.08.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek