nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / E-ticket oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
E-ticket
Pályázati forrásból háromszázmillió forintos beruházással modernizálná a tömegközlekedést a Vértes Volán Tatán és Tatabányán.

Mobilon vagy interneten is vehetünk majd jegyeket, bérleteket

Pályázati forrásból háromszázmillió forintos beruházással modernizálná a tömegközlekedést a Vértes Volán Tatán és Tatabányán. A fejlesztések között szerepel az úgynevezett E-ticket rendszer bevezetése, melynek lényege, hogy mobiltelefonon vagy interneten is megválthatjuk majd a bérleteket és a jegyeket.

A tervek szerint Tatabányán átszálló decentrum is épül a vasúti pálya szomszédságában, a nagy forgalmú átszállóhelyeken pedig teljes körű akadálymentesítés valósulhat meg. A főbb átszállási pontokra GPS-alapú rendszereket is telepítenek, melynek segítségével az utasok megtudhatják a buszok várható érkezési idejét. A tervek szerint a beruházás 2010 végén fejeződik be.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.12.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-