nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Ebzárlat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ebzárlat

Az FVM Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrzési Főosztály 79523/2005. számú körlevele értelmében megkezdődik a rókák őszi, veszettség elleni orális immunizálása.
Az immunizálás kiterjed Magyarország teljes területére. A megyéket különböző időpontokban terítik a vakcinával.
Komárom-Esztergom megye területére 2005. október 01-06. között juttatják ki a vakcinát légi úton.

A 13/2002.(I.30.) és a 41/1997.(V.28.) FVM rendelet értelmében ebzárlatot rendelek el 2005. október 1-től október 21-ig a város és környékének egész területére. Az ebzárlat időtartama alatt az ebeket megkötve vagy zárva kell tartani, csak pórázon szabad sétáltatni, az állatokat tilos legeltetni.

Amennyiben rendkívüli esemény történik (pl. ember érintkezik a vakcinával), azt haladéktalanul jelenteni kell a területileg illetékes állomásnak és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat illetékes területi szervének.


Dr. Sebő Tamás
Komárom - Esztergom Megyei
Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Állomás
Kerületi Főállatorvosa

[ 2005.09.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek