nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Ebzárlat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ebzárlat

A Komárom-Esztergom Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerláncbiztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság 20.1/00266-006/2007. sz. levele értelmében megkezdődik a rókák őszi, veszettség elleni orális immunizálása.

A 13/2002. (I. 30.) és a 20/2001. (III. 9.) FVM rendeletben módosított 41/1997. (V. 28.) FVM rendelet értelmében

ebzárlatot

rendelek el 2007. október 18-tól november 14-ig város és környékének egész területére. Az ebzárlat időtartama alatt az ebeket megkötve vagy zárva kell tartani, csak pórázon szabad sétáltatni, az állatokat tilos legeltetni.
Az önkormányzat - az Áeü. tv. 42. §-a (2) bekezdésének b.) pontja alapján - ezen időszak kezdetéig köteles gondoskodni a kóbor ebek befogásáról.

Amennyiben rendkívüli esemény történik, (pl. ember érintkezik a vakcinával), azt haladéktalanul jelenteni kell a területileg illetékes állomásnak és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat illetékes területi szervének.
Komárom-Esztergom megye területére 2007. október 18-23 között juttatják ki a vakcinát légi úton.


[ 2007.10.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek