nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Egészségház hírei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Egészségház hírei
Az UH szakrendelés szeptember 20-án, a gasztroenterológiai szakrendelés 30-án elmarad, a laborban szeptember 24-én és 26-án nem lesz mintavétel
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Egészségházban szabadság miatt az UH szakrendelés 2013. szeptember 20-án (pénteken) a gasztroenterológiai szakrendelés 2013. szeptember 30-án (hétfőn) elmarad.

Szintén szabadság miatt az Egészségházban 2013. szeptember 24-én (kedden) és szeptember 26-án (csütörtökön) a laborban mintavétel nem lesz, ezzel kapcsolatban a háziorvos ad tájékoztatást.

Polgármesteri Hivatal

[ 2013.09.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-