nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Egészségnap Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Egészségnap Nyergesújfalun
Az érdeklődők előadásokat hallhatnak, valamint lesz vércukor-, vérnyomás-, koleszterinszint- és testzsírtömegszint mérés, illetve lábvizsgálat is
Egészségnapot szervez pénteken (november 20) délelőtt 10 és délután 2 óra között a Cukorbeteg Klub, a Viscosa Nyugdíjas Klub és a Magyar Vöröskereszt Városi Szervezete a nyergesújfalui Ady Endre Művelődési Központban. Az Egészségnevelési Hónap keretében az érdeklődők előadásokat hallhatnak, valamint lesz vércukor-, vérnyomás-, koleszterinszint- és testzsírtömegszint mérés, illetve lábvizsgálat is. A rendezvényt Dr. Tárkányi Éva háziorvos nyitja meg.


Előadások 12 óráig:

Cukoranyagcsere zavar határterületei, zsíranyagcsere zavarok.
Előadó: dr. Dombai J. Péter osztályvezető főorvos

Cukorbetegségek kezelésének aktualitásai
Előadó: Kovalik Rita diabetes gondozó vezető-főnővér

Cukorbetegség gyermekkorban
Előadó: dr. Horváthné dr. Rovács Melinda gyermekorvos

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-