nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Egy hét a Gerecsében oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Egy hét a Gerecsében
Július 16-án, hétfő reggel 8 órakor gyülekeztünk a süttői iskola előtt. Bár mindenki fáradt volt mégis izgatottan vártuk az indulást.
Rögtön túrával kezdtünk és nagyon örültünk amikor megérkeztünk a táborhelyre. Délután csapatokat alakítottunk és elkezdődött az akadályverseny. Este „füstmentes” tábortűzön vettünk részt, ahol Bertalan atya egy kedves történettel megnyitotta a tábort. Mivel az 1241-42-es tatárjárás részesei voltunk, a bátor vitézek még a tábort is őrizhették.
Másnap egész napos túrával bejártuk a környéket és még egy kötélpályán is végigmehettünk. Az idő akkor kedvezett nekünk.
Szerdán délután a süttői Kerecsensólyom íjászaival gyakorolhattuk, hogyan védjük meg táborunkat. Este pedig szalonnasütéssel zártuk a napot.
Csütörtökön számháborúban gyakorolhattuk a csapatmunkát. Egész nap vártuk, hogy este ismét túrára indulhassunk. Az idő most nem kedvezett nekünk. Utunk első 100 méterei után eleredt az eső. Néhány perc múlva annyira esett, hogy jobbnak láttuk ha visszafordulunk. A táborba csuromvizesen, sárosan értünk vissza.
Péntek-csendesség. Ez volt a napirend kezdete és ennek jegyében telt a nap. Délelőtt kézműves foglalkozások, délután csendes pihenő, készülés a Ki-Mit-Tud?-ra, este tábortűz és KMT.
Szombaton sajnos véget ért a tábor. Reggel összepakoltunk, elbúcsúztunk egymástól és indultunk haza.
Ezen kívül mindennapos program volt a zászló fel- és levonás, a Szentmise, a reggeli torna, az imádság, valamint a tábortűz és a ping-pongozás.
Köszönjük a tábor megszervezését és a felnőttek áldozatos munkáját. Alig várjuk, hogy jövőre is legyen tábor és mehessünk.
Láng Rebeka és Sárdi Kata

[ 2012.08.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-