nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Egyetértés SE. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Egyetértés SE.
Beszámoló a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület 2007. évi szakmai munkájáról és gazdasági tevékenységéről

Tájékoztatni szeretném Önöket az SE 2007. évi munkájáról, eredményeiről, gazdasági helyzetéről, fejlesztéseiről valamint szervezeti felépítéséről.

1.    Szervezeti felépítés

Egyesületünket 9 fős elnökség irányítja, mely 2007-ben három alkalommal ülésezett. ( 01.31, 04.10, 09.06 ). Munkánkat 3 fős FB ellenőrzi. 2007-ben egy alkalommal tartottunk küldöttgyűlést. ( 04.12 ) Szakmai munka 7 szakosztályban működött: labdarúgó, kézilabda, judo, atlétika, tenisz, íjász, teke-bowling. Az év minden hét szerdáján a szakosztályok képviselői elszámoltak a szakosztályoknál felmerülő költségekkel.

2.    Gazdasági munka, taglétszám, fejlesztések

Az SE tagsága 2007-ben nagymértékben növekedett, sikerült több szakosztály esetében az utánpótláskorúak létszámát emelni. (2.sz. melléklet ) 2007-ben a szakosztályok működését gazdasági problémák nem zavarták, a felmerülő költségeket időben tudtuk rendezni. Összességében a tárgyévet átgondolt gazdasági terv alapján sikeresen zártuk. Más szervezetekkel felmerült pénzügyi követeléseink közül csak a Dudás Ádám után járó képzési kártalanítás tevődött át 2008-ra, a Győri ETO FC hibájából.

Pénzügyi kimutatás  ( 1.sz. melléklet )
Fejlesztések 2007-ben: a 2006-ban elkezdett épületfelújítás 2007-ben folytatódott. 2006-ban a külső nyílászárók cseréje, a fűtésrendszer teljes cseréje után 2007-ben az épület magastetőt kapott. A munkát Lábatlan Város Önkormányzata, a Holcim Hungária Rt. és az egyesület közösen finanszírozták. Az épület előzőleg sok helyen beázott, csak az ép falfelületeket lehetett festeni. Kisebb, az év során felmerülő javításokat az SE elvégezte. ( WC javítás, villamoshálózat.) A 2007.04.30-án Gombai Dóriért megrendezett jótékonysági mérkőzés előtt a lelátórendszer teljes felújítása megtörtént.


3.    Szakosztályi munka
Mezei Ferenc-labdarúgó szakosztály: utánpótlásképzés jó kezekben van, agilis szakképzett edzők foglalkoznak a korosztályos csapatokkal. Felnőtt csapatnál cél : a megyei I. osztályban a középmezőnyben tartani a csapatot. A korosztályos csapatoknak minél több játéklehetőséget biztosítani.

Németh László-kézilabda: edző és utánpótláshiány , a férfi csapat a megyei bajnokságban III.helyezést, a női csapat X. helyezést ért el.

Fizel József-judo: kihelyezett csoportokkal bővült a szakosztály ( Süttő, Nyergesújfalu )  Három országos szintű versenyt rendeztünk 2007-ben Lábatlanon, majdnem minden héten részt vettünk versenyeken. Három edzőtáborozást szerveztünk. Az országos szakosztályok közötti rangsorban a 140 szakosztály közül a 47. helyen állunk. Hédai Melánia előtt a következő Olimpia-i induláshoz minden feltétel adott. 

Mezei Ferenc-bowling-teke szakosztály: minden hónapban egy versenyen vesz részt a szakosztály. A 2007-es évben taglétszámuk elérte a 100 főt. Cél: bekapcsolódni az országos versenyekbe

Dinnyés István-tenisz: felnőtt játékosok alkotják a megyei osztályban induló két csapatot, sajnos az utánpótláskorúak hiányoznak.

Bauer Mihály-atlétika: körzeti és megyei versenyeket rendeztünk ( DSB, FÉKEMSZ ), az Építők Nap-i futóverseny megrendezése. Atlétáink közül többen a főiskolás versenyeken vesznek részt.Az atlétikapálya állapota kitűnő, kevés ilyen van a megyében!
Ördöghné Maros Edit-íjász:

három nagyszabású Lábatlan-i versenyt rendeztünk, bemutatókat tartunk iskolákban és más települések rendezvényein. Aktív szereplői vagyunk a városi rendezvényeken is ( Városi Napok, Gyereknap, stb )

Rendezvényeink

Judo versenyek ( 3 országos verseny Lábatlanon )
Radnai Péter Kézilabda Emléktorna
Moczkó Gyula Utánpótlás Labdarúgó Torna
Építők Nap-i futás ( Futaláb ) szervezése, megrendezése
Városi Napok sportrendezvényeinek szervezése, lebonyolítása
( városrészek vetélkedője, focitorna 16 csapattal, lábtenisztorna, futóverseny)
Íjászversenyek, bemutatók ( 3 országos verseny )
Baumit Torna
 ( az országból összesen 8 egyesülettel kötött szerződést a Baumit )
Az egyesület vezetése, tagsága nevében megköszönöm a 2007-ben nyújtott anyagi, erkölcsi támogatásukat.
  

                                                                              
                                                                             Schrenk Péter
                                                                                   SE Elnök
Lábatlan, 2008.04.14

Mellékletek:

- Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2008. április 3.

- Közhasznúsági jelentés 2007.

- Kimutatás támogatások felhasználásáról 2007.

- Gazdasági kimutatás 2007.

- Tagsági összesítő 2007.

- Gazdasági terv 2008.


[ 2008.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Kézilabda
Labdarúgás
-