nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Egyeztetés az elkerülő útról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Egyeztetés az elkerülő útról

A 10. számú főút új elkerülő nyomvonalának tanulmánytervéről egyeztettek november 8-án a lábatlani Gerenday Közösségi Házban az érintettek, Török István polgármester meghívására.
Az egyeztetésen jelen volt Thorockay Zsolt, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium főosztályvezetője, Tóth György, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. képviselője is.
A Duna menti gazdasági övezet közlekedési problémái sürgősen megoldásra várnak, hiszen a 10. számú főút túlterheltsége egyre égetőbb problémát jelent a településeknek.
A találkozón Komjáthy László, Ocskay Gyula és dr. Dobos Imre tartott a közlekedési útvonal innovatív kiváltásáról előadást.

A 10. számú főútat elkerülő új út nyomvonalának tanulmánytervéről tartott november 8-i, lábatlani Gerenday Közösségi Házban lezajlott konferencia prezentációit az alábbiakban tekinthetik meg:

Komjáthy László: 10.sz. főút menti településeket elkerülő új útvonal nyomvonala

Dr. Dobos Imre: Nyergesújfalui új cementgyár szállítási koncepciója és tervezett forgalmi adatai

Ocskay Gyula: Az Ister-Granum Eurorégió és az új esztergom-párkányi Duna-híd


[ 2007.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek