nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Egyiptomban játszik a lábatlani Dudás Ádám oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Egyiptomban játszik a lábatlani Dudás Ádám
Csütörtökön kezdődik Egyiptomban az U20-as labdarúgó-világbajnokság. A mieink vasárnap Honduras ellen mutatkoznak be.

...A nemrégiben az Európa-válogatottban is lehetőséghez jutó lábatlani Dudás Ádám, a Győri ETO középpályása az elmúlt évben éppen az Eb előtt szenvedett keresztszalag-szakadást, ám most már teljes értékűnek mondhatja magát.
- Több sportolónak kellett már befejeznie pályafutását ilyen sérülés miatt, ám Ádám szerencsére felépült, s kifejezetten jó formában játszik. Két hete kikaptunk a Győrtől 2-0-ra, a meccs után odajött hozzám, s ő vígasztalt: "tréner, semmi gond" - mondta. Jó ember és nagyszerű focista. Szerintem a világbajnokságon is remek teljesítményt nyújt majd - tette hozzá Sisa Tibor.

- Szomorú voltam, hogy tavaly ki kellett hagynom az Eb-t, otthonról nagyon szurkoltam a fiúknak. Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat, amit a sérülés és az Eb kihagyása

miatt éreztem. Valóban jó formában vagyok, igaz, az erőnlétemen van még mit javítani - vallotta be szerényen Dudás. - Már nagyon várjuk, hogy bizonyíthassunk. Honduras-ról keveset tudunk, másik két ellenfelünket alaposan kiveséztük az edzőtáborban. Mindhárom csoportmeccsünket szeretnénk megnyerni, aztán meglátjuk, hogy mi következik.
*Dudás Ádám korábban próbajátékon járt már az angol Arsenal-nál, s három hónapig kölcsönjátékosként a Szpartak Moszkva is foglalkoztatta. Az ETO labdarúgója bízik abban, hogy a vb idején ismét bekerül a neve a menedzserek jegyzetfüzeteibe...

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-