nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Egymilliárdos munkába kezd Gödöllőn a süttői Reneszánsz Zrt. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Egymilliárdos munkába kezd Gödöllőn a süttői Reneszánsz Zrt.
A műemléki rekonstrukcióban piacvezető hazánkban a süttői székhelyű Reneszánsz Zrt. Tevékenységük az ország egész területére kiterjed.A műemléki rekonstrukcióban piacvezető hazánkban a süttői székhelyű Reneszánsz Zrt. Tevékenységük széles skálán mozog, az ország egész területére kiterjed vidéki kastélyok, várak, történeti kertek helyreállításától az egyházi és középületek felújításáig.
Elkészült munkáikat mindenki megcsodálhatja Szombathelyen vagy Győrben, Salgótarjánban vagy Esztergomban. A Reneszánsz Zrt. újította fel a fővárosban a Szent István Bazilikát, a Gresham Palotát, az Országházat és a Budavári Mátyás Templomot.
A válság idején is van bőven munkájuk. Friss hír, hogy egy gyorsított meghívásos közbeszerzési eljárás eredményesen zárult. A feladat a Gödöllői Királyi Kastély komplex újjáépítése; ez a Közép-magyarországi Operatív Programon belül a turisztikai vonzerő- és termékfejlesztés előmozdítása című konstrukció egyik kiemelt projektje.

Az eredményhirdetés alkalmával a Gödöllői Királyi Kastély Kht. a Reneszánsz Kőfaragó Zrt.-t minősítette az eljárás nyertesének. A megajánlott ellenszolgáltatás összege nettó 1 milliárd 73 millió forint.

forrás: 24 óra megyei napilap


[ 2009.06.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek