nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Egymilliós nyomravezetői díj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Egymilliós nyomravezetői díj
Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel a Tatabányán agyonvert 60 éves férfi halálával kapcsolatban információval szolgáló személynek.
Egymilliós nyomravezetői díj Egymillió forintot ajánlott fel a megyei rendőrfőkapitány annak, aki nyomravezető információval szolgál a Tatabányán agyonvert, 60 éves férfi halálával kapcsolatban. A holttestre parktisztítók találtak rá a Galla-patakban. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz: eddig 50 embert hallgattak meg. A rendőrkapitány félmillióról egymillió forintra emelte a nyomravezetői díjat a szeptemberi, tatabányai újszülött-gyilkosság ügyében is.

A 60 éves áldozat holttestét szerda reggel kilenc óra előtt találta meg egy gyalogos a tatabányai Galla-pataknál. A helyszínre hívott orvosszakértő szerint a férfit fejbe verték egy nagyobb fahusánggal, valamikor éjfél és hajnali kettő óra között, ez okozta a halálát.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozatot utoljára egy közeli szórakozóhelyen látták, ahol egy üveg sört ivott, majd elment. Érték nem volt nála. A megyei rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben, a 107-es vagy 112-es segélyhívó számon lehet segíteni vagy bármelyik rendőrnél. A bejelentő nevét bizalmasan kezelik. Forrás: www.kekduna.hu
[ 2008.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-