nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Együttműködő polgárőrök oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Együttműködő polgárőrök
Komárom-Esztergom megyében polgárőrök vigyáznak a nyugdíjakra és azokat kihordó postásokra - tudtuk meg Bárdos Zoltántól


Megyénk polgárőreivel nemcsak akkor találkozhatunk, ha éppen járőröznek, vagy egy rendezvényt biztosítanak. A Magyar Posta ugyanis felkérte őket, hogy segítsék a kézbesítőiket, hiszen ebben a két hónapban viszik ki az emelt nyugdíjakat-kezdte Bárdos Zoltán, a megyei polgárőr szövetség elnöke.

A posta felkérését természetesen szívesen teljesítjük, hiszen együttműködésben állunk velük – folytatta Bárdos Zoltán– a postahivataloktól már együtt indul a kézbesítő és a polgárőr, és amíg az összes nyugdíj biztonságosan el nem jut a céljához, kollégáink a postások mellett maradnak. Így bízunk benne, elkerülhetővé válik, hogy bárki megpróbálja megtámadni őket.

Bárdos Zoltántól azt is megtudtuk, hogy a mostani akcióhoz hasonlóan már eddig is részt vettek nagyobb események biztosításában. Például a Halottak napja és Mindenszentek idején a temetők környékén segítették a rendőröket a közlekedés biztonságának fenntartásában, a parkolás elősegítésében, a temetők belső rendjének és vagyonvédelmének megszilárdításában.

forrás: Megyei Polgárőr Szövetség


[ 2009.01.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-