nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / El nem szállított hulladék oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
El nem szállított hulladék
2010. január 6-án, a rendkívüli téli időjárási körülmények miatt a hulladékszállítást nem tudták teljes körűen elvégezni.
Azt AVE Tatabánya Zrt. értesíti a lakosságot, hogy 2010. január 6-án, a rendkívüli téli időjárási körülmények miatt a hulladékszállítást nem tudta teljes körűen elvégezni. Az érintett utcák a következők: József A. u., Ady E. u., Arborétum u., Hársfa u., Mandulás u., Rozália u., Kálvária u., Damjanich u., Somogyi B. u., Gerecse u., Kossuth u., Gyűrűs u., Munkácsy M. u., Jókai u., Bajcsy - Zs. u. fele, Piszkei u.

Az érintett területekről a következő szállítási napon a felgyülemlett többlethulladékot elszállítják bármilyen edényben, vagy zsákban.

[ 2010.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-