nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Elégedettség felmérés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elégedettség felmérés
A Zalka M. ltp. és  a Piszkei ltp-en lévő játszóterek 2010-ben kerültek kialakításra. Kérjük az alábbi rövid  űrlapot töltse ki!

Lábatlan Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program támogatási rendszeréhez kapcsolódó KDOP-3.1.1/C-09-2009-0014 azonosító számon "Játékterek- Játszóterek, akadálymentes közösségi terek kialakítása Lábatlanon" című pályázat keretén belül 2010. évben támogatásban részesült. A pályázaton elnyert összegből városunkban két játszótér került kialakításra a Zalka Máté lakótelepen és Piszkei lakótelepen. Kérjük Önöket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével tájékoztassák Önkormányzatunkat, hogy mennyire elégedettek a játszótér kialakításával kapcsolatban, valamint várjuk további javaslataikat is.


[ 2012.05.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek