nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Élelmiszer- és ruhaosztás Tb-án oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Élelmiszer- és ruhaosztás Tb-án
Jótékony célú tartós élelmiszer- és ruhaosztást szerveznek október 25-én, szombaton, 9 és 12 óra között Tatabányán a Fő téren.

Karitatív élelmiszer- és ruhaosztás a Fő téren

Jótékony célú tartós élelmiszer- és ruhaosztást szerveznek október 25-én, szombaton, 9 és 12 óra között Tatabányán a Fő téren.

A gyülekezet karitatív tevékenysége során az elmúlt években is rendszeresen juttatott el adományokat – több tonna ruhaneműt és több ezer csomag élelmiszert – a rászorulóknak. A mostani rendezvénnyel is az a céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a nehezebb anyagi helyzetben levő családoknak, idős embereknek, gyermekeknek. Azokat is várják a szervezők, akik nem kapni, hanem adni szeretnének, vagyis felajánlják feleslegessé vált ruhaneműjüket.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek