nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Élelmiszergyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Élelmiszergyűjtés
Az élelmiszer adományokat a Családsegítő Szolgálat központi irodájában fogadják 2010. március 10–11-én 8-16 óráig.

Ismét tartós élelmiszereket gyűjt a Családsegítő Szolgálat Tatabányán

A tatabányai Családsegítő Szolgálat, a Mosolygós Gyermekekért Alapítvánnyal együtt évek óta szervez adománygyűjtést. A Szolgálat a jövő hónapban ismét feltöltené a kríziskamrát. A kríziskamrába tartós élelmiszereket várnak, melyeket a Családsegítő Szolgálat Platán téri központi irodájában adhatunk le március 10–11-én reggel nyolctól délután négyig.

A kríziskamrát minden évben tartós élelmiszerekkel töltik fel, melyből azután egész évben segítséget nyújtananak a hozzájuk forduló rászorulóknak. Az október 17-én, a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapján, gyűjtött élelmiszer februárra elfogyott. A tartós élelmiszer adományokat a Családsegítő Szolgálat Tatabánya Platán tér 10. szám alatti központi irodájában fogadják 2010. március 10–11-én 8-16 óráig.

Az EU Bizottság döntése alapján 2010 a szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve. Alapelve, hogy felhívja a figyelmet a szegénységben élők és a társadalomból kirekesztettek aggasztó körülményeire. Élete során bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy meg kell tapasztalnia a szegénységet. Egyes csoportok tagjai azonban veszélyeztetettebbek: ilyenek a gyermeket nevelő családok (elsősorban a nagycsaládok és az egyszülős családok), az idősek, egészségkárosodottak és a fogyatékkal élők, álláskeresők.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.02.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-