nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Elismerés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elismerés
Boda Csaba alpolgármester kitüntetéseket adott át

Pedagógusnap alkalmából 2008. június 5-én a lábatlani Gerenday Közösségi házban tartott rendezvény keretében Boda Csaba Lábatlan Város alpolgármestere a képviselő-testület által adományozott kitüntetéseket adott át településünk három pedagógusának.

Lábatlan ifjúságáért végzett áldozatos és eredményes pedagógiai tevékenysége elimeréséül a "Köz Szolgálatáért" elismerésben részesült Pónya Judit és Sütő Lászlóné.

A település sportéletének szervezése terén kifejtett kimagasló tevékenységéért "Polgármesteri Dícséretben részesült" Schrenk Péter.

Részlet a vonatkozó helyi rendeletből:

A Köz Szolgálatáért

"A Köz Szolgálatáért elismerésben Lábatlan Város Önkormányzata alkalmazásában álló dolgozók részesülhetnek, akik a településért és annak lakosságáért munkavégzésen túli, áldozatos és eredményes tevékenységet végeztek."

Polgármesteri Dícséret

"A Képviselő-testület a gazdasági-, kulturális-, sport-, közigazgatási-, pedagógiai-, egészségügyi-, élet- és vagyonbiztonság megőrzésére irányuló magas színvonalú tevékenységet Polgármesteri dicséret elismerés adományozásával ismerheti el."

Mindhárom pedagógusnak gratulálunk!

kg

Részlet a műsorból:


[ 2008.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-