nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Elkészül oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sebességjelző készülék pályázat
Az önkormányzat tervei szerint a Rákóczi F. úton két helyen kerülne sor sebességjelző berendezés telepítésére.
A 10. számú főút lábatlani településközponton átmenő szakaszán jelentős balesetveszélyt okoznak a nagy sebességgel haladó gépjárművek.
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által „az országos főutak átkelési szakaszain a forgalom csillapítására, a gyalogosok védelmének növelésére, a járművek sebességének csökkentésére alkalmas beavatkozások társfinanszírozására” kiírt pályázaton történő részvétellel radaros sebességjelző berendezések telepítésére nyílhat lehetőség.


Az önkormányzat tervei szerint a Rákóczi F. úton két helyen kerülne sor sebességjelző berendezés telepítésére. A törés és ütésálló készülékek a forgalmi adatokat is rögzítik és sebességértéken túl figyelmeztető szöveget is megjelenítenek.
Amennyiben a település pályázatát támogatják, úgy a jövő év elején telepíthetőek a készülékek.
[ 2007.11.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-