nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Elkészült! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elkészült!
ELKÉSZÜLT LÁBATLAN VÁROS Településképi Arculati Kézikönyve! A kézikönyv a településképi jellemzők bemutatásának és minőségi formálásának eszköze.
Feladata feltárni és ismertetni a településen belül jól elkülönülő egyes településrészek arculati jellemzőit és értékeit. A település teljes közigazgatási területére készült, jogszabályban meghatározott tartalmi követelményekkel.

Lábatlan Város Településképi Arculati Kézikönyve letölthető INNEN, illetve megtekinthető személyesen a Polgármesteri Hivatalban.

A kézikönyv egy folyamatosan szerkeszthető, a település életét követő könyv, melyet, a településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (V.31.) számú önkormányzati rendeletben meghatározott partnerek folyamatosan észrevételezhetik az alábbi címek egyikén:

- papíralapon: Lábatlan Város Polgármesteri Hivatala 2541 Lábatlan, József A. út 60.
- elektronikus úton: polghiv@labatlan.hu

Kérjük a megküldött észrevételben, javaslatban szíveskedjenek minden esetben a véleményező nevét, lakhelyét, székhelyét, telephelyét feltüntetni.


[ 2017.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-