nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Elkészült a tető oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Elkészült a tető
Isten iránti hálával számolhatok be a kedves olvasóknak arról, hogy elkészültünk a református temetőben lévő ravatalozó tetőszerkezetének felújításával.
ELVÉGEZTÜK A REFORMÁTUS TEMETŐ RAVATALOZÓJÁNAK TETŐFELÚJÍTÁSÁT

Nagy örömmel, Isten iránti hálával számolhatok be a kedves olvasóknak arról, hogy elkészültünk a református temetőben lévő ravatalozó tetőszerkezetének felújításával. A munkálatokat két Siófok közelében élő szakember végezte, akik alaposan és remélhetőleg tartósan megoldották az épület beázásából fakadó gondokat. A palatetőre bitumenréteget ragasztottak, és a bádogos munkákat is nagy gondossággal végezték el.

A Lábatlani Református Egyházközség köszönetét szeretné kifejezni azoknak a támogatóknak, akik szívükön viselik temetőnk környezetének szépítését, és a ravatalozó állagának korszerűsítését.

Pénzadományukkal a következő magánszemélyek, illetve cégek támogattak bennünket: Gyüép kft, Orsós Olga Gyöngyi, Dr. Lestyán Klára, Szántóné Kántor Gizella, Fehér Andrea, Fehér Imre, Andruskóné Szlovák Erzsébet, Csapláros János Tamásné, Szilágyi Judit, Kocsis István, Balogh Benjaminné, Csordás István, Gere Imre, Bíró Bálintné, özv. Kárász Gyuláné, Gerecsei Mihály, Gerecsei Mihályné, Gerecsei Zsolt, Csathó István, id. Kelemen Józsefné, Csapó Géza, Vass József, Schmidt Istvánné, Moczkó Rezsőné, Tóth Zsigmond, özv. Németh Gyuláné, Darányi Sándor.

Örömmel tölthet el mindannyiónkat az a felemelő érzés, hogy még gazdasági válság idején is városunknak ez a szerény kis református közössége egy színfolttal gyarapodhatott, fejlődhetett.
Ha az Úr Isten továbbra is segít minket, folytatni szeretnénk a felújítási munkákat a ravatalozó belsejével, valamint az előtte lévő térség burkolásával. Ezért továbbra is tisztelettel kérjük mindazokat, akik tudnának bennünket támogatni, pénzadományukat Egyházközségünk bankszámlaszámára küldjék: 63200205-11044956 Lábatlani Református Egyházközség, 2541 Lábatlan, Dózsa György út 112.

Az előttünk álló feladatoknak azzal a reménységgel állunk neki, hogy mindezidáig megsegített minket az Úr. Hisszük, hogy ha továbbra is lelkesen, fáradhatatlanul buzgólkodunk, akkor elmondhatjuk, amit Ézsaiás próféta így fogalmazott meg: „De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.”

Darányiné Csonka Valéria
református lelkész

[ 2012.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-