nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Elkészült az új bölcsőde! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elkészült az új bölcsőde!
Fényképek az új bölcsődéről Lábatlanon. Pályázati forrás fedezte a bölcsődei ellátáshoz szükséges feltételek megteremtését.

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásban részesítette Lábatlan Város Önkormányzatát 2008. nyarán. A támogatás célja bölcsődei férőhelyek kialakítása óvodai ellátás mellett a lábatlani Zengő Óvodában. A támogatás mértéke 7.285.511 –Ft, melyből a bölcsődei ellátáshoz szükséges, jogszabályban előírt tárgyi feltételeket kellett megteremtenie településünknek.

A fejlesztés célja egy 10-12 fős gyereklétszám befogadására alkalmas bölcsőde kialakítása volt a Lábatlan Város Önkormányzata tulajdonában lévő Zengő Óvoda épületének belső átalakításával. A bölcsőde létesítési munkálatok nem jártak az épületrész teherhordó szerkezeti, homlokzati változtatásával,  csupán belső átalakítással, válaszfalak áthelyezésével, valamint tetőhéjazat felújításával.

A fejlesztés eredményeképp egy közel 140 m2-es bölcsőde jött létre, mely önálló szakmai egységként az óvodával közös irányítás alatt, többcélú intézményként a három év alatti gyerekek napközbeni ellátását végzi. Az épület belső felszerelési tárgyainak beszerzése is a projekt részét képezte. 

Az épület felújítása elkészült, a jogszabályi előírásoknak megfelelően a bölcsődei csoport 2009. szeptemberében indulhat.

Előzmény: Nyert a pályázat


[ 2009.02.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-