nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Elkészült az új "kuckó" oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Elkészült az új "kuckó"
Nyergesújfalun, az Óvoda utcában elkészült a lábatlani székhelyű Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat új bázisa.

Jó helyen a konferencia és az osztásra váró étel

Az európai uniós támogatással létrehozott épületben az intézmény megfelelő helyet kapott arra, hogy a szolgáltatásaikra szorulókat minden igényt kielégítő körülmények között tudják fogadni.

Az irodahelyiségek mellett úgynevezett interjúszobákat is kialakítottak. A gyermekek és fiatalok szabadidős programjainak lebonyolításához, a kapcsolattartások biztosításához, az esetkonferenciák és megbeszélések rendezéséhez a legnagyobb alapterületű helyiség foglalkoztatóként és konferencia-teremként is megfelelő. A kiszolgáló helyiségek sorában van irattár és hidegélelmiszer-raktár is az okmányok, illetve az adományok biztos, fogyasztható állapotban történő elhelyzésére. Az adományok osztásához egy hetven négyzetméteres terem optimális körülményeket biztosít.

A házigazdák a közeljövőben tervezik a családsegítő szolgáltatás bővítését adósságkezelési tanácsadással és heti rendszerességű ingyenes ruhabörzével. Szeretnék, ha több olyan szolgáltatás is elérhető lenne az épületben, amely további területeken tudná közvetlenül segíteni a nyergesieket.

F.K.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2012.05.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-