nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Elkezdődtek az ellenőrzések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Elkezdődtek az ellenőrzések
Az ellenőrök elsősorban a menetjegyek és bérletek meglétét, érvényességét ellenőrzik, de figyelmet fordítanak a kedvezményekre is.

Ellenőrzési akció kezdődik hétfőn (november 30.) térségünk buszain. A Vértes Volán ugyanis két hetes ellenőrzést tart a helyi és helyközi járatokon. Az ellenőrök elsősorban a menetjegyek és bérletek meglétét, érvényességét ellenőrzik, de figyelmet fordítanak a kedvezményekre is.


Gyakran fordul elő, hogy az utasok nem írják rá a bérletekre az igazolvány számát, így azt családi bérletként többen is használják, ami szabálytalan. Amennyiben hamisított bérletet találnak az ellenőrök, minden esetben rendőri intézkedést kérnek.


Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek