nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ellenőrzés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ellenőrzés
Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, ... településeken a Hétforrás Kft. dolgozói ellenőrzik a szennyvíz bekötések szabályszerű használatát.

Tisztelt Fogyasztók!

Értesítjük Önöket, hogy szolgáltatói területeinken: Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Bajna, Nagysáp, Epöl településeken a Hétforrás Kft. dolgozói ellenőrzik a szennyvíz bekötések szabályszerű használatát. A közcsatornába csak kommunális jellegű szennyvíz vezethető be. Szabálysértést követ el, aki a csapadékvizet, állati eredetű szennyvizet, ipari jellegű szennyvizet, meglévő emésztők szennyvizeinek átemelését a közcsatornába juttatja. Azon Fogyasztókkal szemben, akiknél a fenti szabálytalanságokat észleljük, hatósági szabálysértési eljárást kezdeményezünk.
Ellenőrizzük a csatornára rá nem kötött Fogyasztókat is. A csatorna rákötés díja a hét településen 3.750.- Ft, ezt csekken küldjük ki Önöknek. Ahol csatorna rákötést találunk és ez nyilvántartásunkban nem szerepel, szabálytalan rákötésnek minősül és egy évig visszamenőleg díjfizetésre kötelezhető.
Kérjük a Fogyasztókat, hogy segítsék munkatársainkat az ellenőrzésben, hiszen közös érdekünk, hogy mindenki fizesse saját vízfogyasztását és szennyvíz tisztítását és mindez ne kerüljön többe azért, mert állati eredetű, szerves hulladékot, ipari és csapadékvízzel kevert szennyvizet juttatnak a közcsatornába, megdrágítva a tisztítóberendezések üzemelését.Hétforrás Kft.


[ 2010.04.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-