nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Civil szervezetek / Lábatlani Nagycsaládosok E. / Hírek / Élménybeszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
április 2021
előre
Élménybeszámoló
Idei nyarunk a Balaton Aranykora Alapítvány sikeresen elnyert pályázatán tartalmas élményekben gazdag volt. Hét nagycsaládos családunk utazott el egy hétre, a Balaton partjára nyaralni.

Családjaink eljutottak a Zánkai Gyermeküdülőbe, Balatonszepezdre a Vakáció táborba és Balatonfenyvesre. Családjaink között volt olyan, akik most először nyaraltak a Balaton partján. Nemcsak a ragyogó idő volt végig velük a rengeteg sok program, amit az Alapítvány adott, ahová családjaink eljutottak. Tihanyba az Apátsághoz, Siófokon egy egész napos élményfürdőzésben volt részük. Kirándulni voltak Keszthelyen. Cirkuszba és Bobpályára mehettek a gyerekek. A szálláshelyre érkezéskor minden család ajándékban részesült. Egész hétre üdítővel, csokoládéval vártak minket. A fürdés mellett a tartalmas kirándulások programok szép élményekkel gazdagították a családokat, gyerekeket. Ez a nyár élményekben volt gazdag! Tavalyi évben két családunk nyaralt, de idén már hét család jutott el gyermekeivel a Balaton partjára. Szép volt! Köszönjük a Balaton Aranykora Alapítványnak.

Egyesületünk nagyon családbarát családcentrikus. 2008 nyara a Lábatlani Nagycsaládosokról szólt.

Számomra, mint az egyesület elnök asszonya kihívás és siker, hogy minél több családnak az egyesület adni tudjon. (nyaralás, kirándulások, összejövetelek, adományok…..)

Sterczer Lívia


[ 2008.07.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-