nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Elnök oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elnök
Az Egyetértés SE. küldöttgyűlése legutóbbi ülésén Khéner Lászlót választotta meg az egyesület elnökének.

Önéletrajz


1983 november 20.-án születtem Esztergomban. Gyermekkorom óta Lábatlanon élek. A sport és a mozgás már gyermekkorom óta szerves része az éltemnek. Az óvodai és általános iskolai éveimet is itt Lábatlanon töltöttem. Általános iskola 8. osztályában megyei döntősök voltunk kézilabdában Kisbéren. A Petőfi Sándor Általános Iskola elvégzése után felvételt nyertem a Nyergesújfalui Irinyi János Gimnáziumba.  Nyergesújfaluba 1998-2002-ig jártam, ahol sikeres érettségi vizsgát tettem. Már általános iskolás korom óta focizom a hely Lábatlani Egyetértés Sport Egyesületben. Végigjártam a ranglétrát a serdülő korosztálytól a felnőtt csapatig. Egy bronzérmet és egy ezüstérmet nyertem eddig, az ezüstérmet serdülős, a bronzérmet ifista koromban szereztem. Közben a Szabolcsi Bence Zeneiskola trombita szakára jártam 8 évig. Az érettségi után mindenképpen a sport felé szerettem volna orientálódni, és mivel érdekel a sportszervezési terület gondoltam megpróbálok felvételizni a Testnevelési Egyetem Sportmenedzser szakára. A túljelentkezés ellenére szerencsére sikerült felvételt nyernem. Ahogy egyre jobban belemerültem és megismertem ezt a szakot, annál jobban kezdett érdekelni, és eldöntöttem hogy ezen a területen szeretnék majd a jövőben dolgozni. Sportmenedzsment és sportgazdaságtan tantárgyak érdekeltek a legjobban. 2006 júniusában sikeres államvizsgát tettem. Ezután lábatlanon felkértek az előkészítő csapat edzőjének. Mivel érdekelt ez a feladat is, ezért belevágtam és már 2006  júliusa óta vagyok az előkészítő csapat edzője. Nagyon élvezem az edzősködést, nagyon jó kis társaság jött össze kezeim alatt. Ha időm engedi,szeretnék a jövőben is tovább edzősködni. Közben dolgoztam a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetségnél mint szövetségi titkár. 2007 márciusa óta dolgozom a Forest Papír Kft.-nél először mint üzletkötő, júniusától pedig mint üzemvezető. A Lábatlani Egyetértés Sport Egyesület elnökeként szeretném ha minél több lábatlani és környékbeli lakost be tudnánk vonni az egyesület  életébe. Az elkövetkező 4 évtől a lábatlani sportélet fellendülését várom.


Khéner László   

Lábatlan, 2008. április 19.


[ 2008.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek