nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Elnökválasztás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Elnökválasztás
Az Egyetértés Sportegyesület 2008. április 3-i küldöttgyűlésén több fontos kérdésben született döntés. Jegyzőkönyv.

Részlet a jegyzőkönyvből:

Sport

"Az SE tagsága 2007-ben nagymértékben növekedett, sikerült több szakosztály esetében az utánpótláskorúak létszámát emelni. 2007-ben a szakosztályok működését gazdasági problémák nem zavarták, a felmerülő költségeket időben tudtuk rendezni. Összességében a tárgyévet átgondolt gazdasági terv alapján sikeresen zártuk. Más szervezetekkel felmerült pénzügyi követeléseink közül csak a Dudás Ádám után járó képzési kártalanítás tevődött át 2008-ra, a Győri ETO FC hibájából.
Fejlesztések 2007-ben: a 2006-ban elkezdett épületfelújítás 2007-ben folytatódott. 2006-ban a külső nyílászárók cseréje, a fűtésrendszer teljes cseréje után 2007-ben az épület magastetőt kapott. A munkát Lábatlan Város Önkormányzata, a Holcim és az egyesület közösen finanszírozták.
Az épület előzőleg sok helyen beázott, csak az ép falfelületeket lehetett festeni. Kisebb, az év során felmerülő javításokat az SE elvégezte. ( WC javítás, villamoshálózat.)
A 2007.04.30-án megrendezett jótékonysági mérkőzés előtt a lelátórendszer teljes felújítása megtörtént."

A továbbiakban a küldöttgyűlés döntött az egyesületi elnök személyéről is.

Az teljes ülés jegyzőkönyve


[ 2008.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek