nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Előzetesben a lábatlani férfi támadója oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Előzetesben a lábatlani férfi támadója
Több személy is a hatóság látókörébe került az elmúlt hetekben, mire rátaláltak, és szerdán elfogták a feltételezett fiatalkorú tettest.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a lábatlani férfi támadóját. A bűncselekmény még júniusban történt, amikor az 57 éves sértett feleségével szórólapokat terjesztett a településen. Különböző területet jártak körbe, hogy gyorsabban menjen a munka, és miután a feleség kiosztotta a rá eső szórólapokat, keresni kezdte férjét, hogy segíteni tudjon neki.

Gépkocsival bekanyarodva az egyik utcába, nagy csoportosulásra lett figyelmes, de a férjét nem látta ott, ezért továbbhajtott. Miután nem találta férjét, visszament oda, ahol a csoport volt, és akkor talált férfira, aki annyira megvertek, hogy már beszélni is alig tudott. Annyit el tudott mondani a nyomozóknak, hogy valaki fellökte, majd ütést érzett a fején. Ennél többre azonban nem emlékezett. A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, de állapota mára már kielégítő.

Több személy is a hatóság látókörébe került az elmúlt hetekben, mire rátaláltak, és szerdán elfogták a feltételezett fiatalkorú tettest.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.07.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-