nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Eltűnt! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Eltűnt!
4 napja keresik a Nagysápról eltünt férfit

Még mindig keresik a 4 napja Nagysápról eltűnt idős férfit. A 81 éves bácsi hétfőn (június 16) a kerítést átmászva távozott a nagysápi Szent Borbála Idősek Otthonából. Utoljára Nagysáp és Bajna között látták, amint letért az útról. A férfi korához képest jó fizikumú, de gyógyszeres kezelés alatt áll. Világoskék hosszujjú inget, sötét színű melegítőalsót, fekete bőr cipőt, valamint vajszínű zakószerű kabátot visel. 172 cm magas, 67-68 kiló, de erősebb testalkatúnak tűnik. Haja ősz, hosszabb, hátrafésült. A bácsi erősen foghiányos. Aki információval tud szolgálni, az tárcsázza a 107-es segélyhívót.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Nagysápi Idősek Otthona