nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Eltűnt asszonyt találtak meg oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Eltűnt asszonyt találtak meg

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek a hétfőn eltűnt, 58 éves N. Mária Valéria keresésében.

Az asszonyt hétfőn Lábatlanon a Gondozási Központban látták utoljára, aki a megszokott útvonaláról letérve nem ment haza. Keresésére csaknem 60 fős lábatlani, bajnai, esztergomi és nyergesújfalui polgárőrökből, rendőrökből és civilekből szervezett csapat indult. A kereséshez a rendőri és polgárőr erőforrásokon túl magánszemélyek biztosítottak teherautót, míg helyi önkormányzat és a vadászok térképekkel segítettek. A zuhogó esőben folyó munkát végül október 23-án 11 órakor siker koronázta, az asszonyt Lábatlan külterületi részén Fürtös Árpád polgárőr és Bargel János vadász egy magaslesen találta meg épségben.

A keresés képei megtekinthetők a médiatárban.


[ 2007.10.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek